Design gadgets in mijn huiskamer

Ik kwam thuis van het werken het was een lange dag geweest maar het werk moest voor de volgende dag af zijn. Nu heb ik het geluk dat ik ook thuis kan werken, maar had er eerlijk gezegd nu niet veel zin in. Toen ik klaar was met het avondeten met mijn gezin ging ik maar meteen aan de slag zodat ik hopelijk op tijd klaar was zodat ik ook nog iets aan mijn avond had. Ik liep naar ons studeerkamertje en begon te werken, en na een tijdje had ik er gewoon weer zin in, want waar ik op het werk tegen de lamp aanliep ging thuis op mijn eigen computer goed. Ik heb namelijk een IMAC APPLE en op het werk hebben we nog een oude computer maar deze worden ook zeer binnenkort vervangen door de IMAC APPLE.

Ik heb zo’n goede ervaring met de IMAC dat ik deze computer heb aanbevolen bij mijn chef, en deze heeft het weer aangekaart bij zijn baas. En deze heeft het goedgekeurd tot mijn grote vreugde. De oude computers op het werk zijn voortaan traag tot onze grote ergernis. Er gaat een hoop tijd aan verloren. En bij de nieuwe computer is straks weer alles up to date. Je kan weer fijn door werken zonder dat de computer mankementen vertoond. Had mijn chef toch moeten overtuigen om nieuwe computers aan te schaven. Maar er zijn zoveel voordelen ze zijn sowieso al een stuk energiezuiniger. Op standby stand verbruikt de IMAC computer veel minder stroom. Het is ook een milieuvriendelijke computer, dit is voor ons ook wel een punt aangezien wij een recycle bedrijf zijn. En in de IMAC APPLE zitten gerecycled plastic in, in de zin van een gedeeltelijke luidspreker. De IMAC neemt weinig plaats in beslag. Wij gaan naar een kleinere kamer toe, dat is dus dan ook meteen een pluspunt. Voor de rest is het een hele fijne computer om mee aan de slag te gaan. De collega’s van mijn gaan er een hele boel plezier aan beleven, en dat zeg ik niet alleen een andere collega heeft thuis ook een IMAC staan en is er ook helemaal weg van. Dan hoef ik niet meer zoveel werk mee naar huis te nemen, maar kan ik dat gewoon op kantoor afronden zonder problemen te hebben met de computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *