De sloten bij het kopen van een nieuwe wasdroger

Introductie

Bij het kopen van een nieuwe wasdroger kan je in een sloten tegelijk stappen. Niemand word blij van een miskoop. Lees dit artikel over de 4 sloten die je graag wilt voorkomen en je hebt aan het eind van de dag een droger waar je blij en tevreden mee bent.

Sloot 1: Verkoper

Als je naar een normale winkel gaat krijg je waarschijnlijk te maken met een verkoper. Deze verkoper kan aardig wat nadelen hebben. Dit zijn o.a. de volgende eigenschappen

  1. Vervelend

Sommige verkopers zijn gewoon ronduit vervelend. Ze maken rare opmerkingen, zijn niet vriendelijk, stinken uit hun mond of stinken naar zweet. Als deze persoon dan vervolgens veel te dicht bij u in de buurt komt staan lopen de rillingen over je lijf. Dit probleem heb je allemaal niet als je online een droger besteld.

  1. Kennis wel correct?

Je staat in een winkel en de verkoper verteld vol overtuiging dat wasdroger X een echte topper is. Dit kan best kloppen, maar het kan ook niet kloppen. Hoe je nu precies weet of zijn kennis correct is is lastig. Het is niet mogelijk om even naar de volgende witgoedwinkel te gaan. Deze zitten namelijk vaak niet langs elkaar.

  1. Probeert hij je voor te liegen

Ten slotte kan de verkoper ook nog bezig zijn om je een specifieke droogtrommel te verkopen omdat daar de meeste marge op zit. Misschien overtuigd hij je wel om een wasdroger te kopen die veel te groot is voor je gezin. Dit zijn allemaal dingen die je nergens kan controleren op het moment dat je in de winkel staat.

Sloot 2: Prijsverschil in winkels

Er kan een flink verschil zitten tussen winkel A en winkel B. Hiermee kan je jezelf flink in de vingers snijden. Er zijn namelijk winkels waar je van te voren weet dat je te veel geld zal moeten gaan betalen. Deze merken zijn Witgoedspecialist, Maxwell, vaak expert.

Om deze sloot te voorkomen kan je het beste de wasdroger online op zoeken. Online winkels hebben vaak de beste prijzen. De service van online webshops zoals Wehkamp, Bol.com en Cool Blue is ook dik in orde. Het is daarom tegenwoordig totaal normaal om je droger online te kopen bij een webshop.

Sloot 3: Slechte wasdroger kopen

De derde sloot waar mensen in kunnen vallen is het kopen van een slechte wasdroger. Er zijn veel verschillende merken en type wasdrogers. Niet elke droger is even goed. Het is daarom slim om een wasdroger te kiezen die goed presteert.

Om erachter te komen welke wasdrogers goed presteren kan je websites kijken op sites waar ze de beste wasdroger uitzoeken. Hier krijg je een goede indicatie welke drogers goed functioneren en welke totaal niet. Ook kun je wasdrogers beoordelen op individuele eisen zoals de hoeveelheid lawaai of energiezuinigheid.

Sloot 4: Merkje kopen

Een probleem wat nog regelmatig voor komt is dat mensen persé een Miele wasdroger willen. Dit komt doordat ze denken dat deze wasmachines super lang mee gaan en ver uit het beste zijn. Dit was vroeger zeker het gevoel. Tegenwoordig is dit echter niet meer het geval. Andere fabrikanten zoals Bosch, Siemens en Samsung maken erg goede kwaliteit apparatuur. De prijs van deze wasdrogers is ook nog eens vaak een stuk goedkoper dan dat van een Miele wasdroger. Ten slotte is het zelfs niet voordelig om 15+ jaar met een wasdroger te doen. De techniek in je wasdroger is dan namelijk al zo veroudert dat hij niet meer zuinig is en je j

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *