Bouwtechnische keuring

Gratis een bouwtechnische keuring uitvoeren

Wil je graag een bouwtechnische keuring laten uitvoeren, maar ben je geschrokken van de kosten? De kosten van deze keuring zijn weliswaar niet zo hoog vergeleken met de kosten die je kwijt zou zijn als je ineens ontdekt dat je jouw net aangeschafte huis moet verbouwen. Of wat dacht je van het probleem dat je jouw huis maar niet verkocht krijgt, omdat mensen niet genoeg vertrouwen hebben in de staat ervan? De prijzen van bouwtechnische keuringen verschillen echter wel nogal. Een keuring kan gemiddeld bijvoorbeeld oplopen tot enkele honderden euro’s, maar wanneer je niet zoveel geld uit wilt geven, terwijl je toch een bouwtechnische keuring wilt laten uitvoeren, dan is er gelukkig een oplossing.

Tool voor geldbesparing

Homekeur is een aanbieder van bouwtechnische keuringen, asbestinventarisaties en combinatiekeuringen. Het is een landelijk netwerk waar veel lokale aanbieders bij aangesloten zijn, dat streeft naar een uniforme werkwijze. Homekeur vindt het onzin dat er een expert moet worden ingeschakeld voor dingen die mensen zelf ook kunnen doen. Het is immers beter als de inspecteur alleen de aanvullende werkzaamheden hoeft te verrichten. Niemand wil te veel geld uitgeven. Daarom hebben zij een tool ontwikkeld voor het zelf uitvoeren van een bouwtechnische keuring.

Voer jouw eigen bouwtechnische keuring uit

Dit unieke programma stelt de gebruiker een heleboel relevante vragen over het huis. Ten eerste over het type woning en de onderdelen die er op moeten worden genomen in de keuring, zoals vloeren, wanden, plafonds, trappen, kozijnen, schilderwerk, installaties, ventilatiesysteem, fundering, dak, schoorsteen, goten, overstekken, erkers, gevels, balkons, keuken, badkamer, toiletten en meer. Daarna wordt er verder op de onderdelen ingegaan. Als je de antwoorden niet weet of tijd wil besparen kun je vragen aan de makelaar om je te helpen.

Professioneel uitziend rapport

Wanneer je klaar bent met het zelf keuren van jouw woning kun je kiezen om voor sommige onderdelen nog de hulp in te schakelen van een specialist of als je alle vragen zelf ook al hebt kunnen beantwoorden, is jouw bouwtechnische keuring klaar en heb je er helemaal geen geld aan hoeven besteden. Het programma is namelijk helemaal gratis voor iedereen. Na afloop krijg je een mooi professioneel uitziend rapport van jouw eigen bouwtechnische keuring wat natuurlijk het leukste is na hard te hebben gewerkt om je huis na te kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *