Bouwtechnische keuring

Gratis een bouwtechnische keuring uitvoeren

Wil je graag een bouwtechnische keuring laten uitvoeren, maar ben je geschrokken van de kosten? De kosten van deze keuring zijn weliswaar niet zo hoog vergeleken met de kosten die je kwijt zou zijn als je ineens ontdekt dat je jouw net aangeschafte huis moet verbouwen. Of wat dacht je van het probleem dat je jouw huis maar niet verkocht krijgt, omdat mensen niet genoeg vertrouwen hebben in de staat ervan? De prijzen van bouwtechnische keuringen verschillen echter wel nogal. Een keuring kan gemiddeld bijvoorbeeld oplopen tot enkele honderden euro’s, maar wanneer je niet zoveel geld uit wilt geven, terwijl je toch een bouwtechnische keuring wilt laten uitvoeren, dan is er gelukkig een oplossing.

Tool voor geldbesparing

Homekeur is een aanbieder van bouwtechnische keuringen, asbestinventarisaties en combinatiekeuringen. Het is een landelijk netwerk waar veel lokale aanbieders bij aangesloten zijn, dat streeft naar een uniforme werkwijze. Homekeur vindt het onzin dat er een expert moet worden ingeschakeld voor dingen die mensen zelf ook kunnen doen. Het is immers beter als de inspecteur alleen de aanvullende werkzaamheden hoeft te verrichten. Niemand wil te veel geld uitgeven. Daarom hebben zij een tool ontwikkeld voor het zelf uitvoeren van een bouwtechnische keuring.

Voer jouw eigen bouwtechnische keuring uit

Dit unieke programma stelt de gebruiker een heleboel relevante vragen over het huis. Ten eerste over het type woning en de onderdelen die er op moeten worden genomen in de keuring, zoals vloeren, wanden, plafonds, trappen, kozijnen, schilderwerk, installaties, ventilatiesysteem, fundering, dak, schoorsteen, goten, overstekken, erkers, gevels, balkons, keuken, badkamer, toiletten en meer. Daarna wordt er verder op de onderdelen ingegaan. Als je de antwoorden niet weet of tijd wil besparen kun je vragen aan de makelaar om je te helpen.

Professioneel uitziend rapport

Wanneer je klaar bent met het zelf keuren van jouw woning kun je kiezen om voor sommige onderdelen nog de hulp in te schakelen van een specialist of als je alle vragen zelf ook al hebt kunnen beantwoorden, is jouw bouwtechnische keuring klaar en heb je er helemaal geen geld aan hoeven besteden. Het programma is namelijk helemaal gratis voor iedereen. Na afloop krijg je een mooi professioneel uitziend rapport van jouw eigen bouwtechnische keuring wat natuurlijk het leukste is na hard te hebben gewerkt om je huis na te kijken.

Een rieten dak als voordeel

Men denkt bij een rieten dak vaak aan het platteland. Dat is ook niet geheel onlogisch, aangezien deze hier ook het meeste voorkomen. Potentiële kopers zien de charme en romantiek van een rieten dakbedekking en willen dat het liefste ook voor hun eigen toekomstige huisje. Het rieten dak is vaak te vinden op een villa, omdat dit het luxueuze huis een warme uitstraling geeft. Het huis ziet er dan extra gezellig en uitnodigend uit.

Een ander pluspunt wat betreft het hebben van een rieten dak is dat het duurzaam is. Omdat het dak is gemaakt van natuurproducten, is het ook nog eens milieuvriendelijk. Daarnaast zorgt een rieten dak door een recent uitgevonden methode ook nog eens voor een lage energierekening.

Van den Bergh is een bedrijf dat al haar ziel en zaligheid in rieten daken stopt. Al een aantal jaar zijn zij zeer actief op het gebied van rietdekken en zijn vooral trots op hun eeuwenoude ambacht. Ondanks dat rietdekken niet het alle makkelijkste beroep is, vinden zij het elke dag opnieuw een cadeautje om mensen te verblijden met chique, milieubesparende daken. Ze werken bij Van den Bergh dan ook uitsluitend met eersteklas riet, en dan ook het liefste riet afkomstig uit ons eigen kleine kikkerlandje.

Op de website van Van den Bergh is ontzettend veel kennis te verkrijgen wat betreft hun ambacht. Er zijn dan ook een aantal projecten weergegeven op de website. Ook bieden zij een aantal services aan op het gebied aan onderhoud. Denk daarbij aan reparaties na een aantal jaar van het plaatsen van het dak, zodat het ook mooi blijft. Ook kun je een offerte laten maken om te kijken of een rieten dak bij jou zou passen. Mocht je nieuwsgierig geworden zijn dan kun je rietwerk.nl bezoeken voor meer informatie wat betreft de rieten daken.

De sloten bij het kopen van een nieuwe wasdroger

Introductie

Bij het kopen van een nieuwe wasdroger kan je in een sloten tegelijk stappen. Niemand word blij van een miskoop. Lees dit artikel over de 4 sloten die je graag wilt voorkomen en je hebt aan het eind van de dag een droger waar je blij en tevreden mee bent.

Sloot 1: Verkoper

Als je naar een normale winkel gaat krijg je waarschijnlijk te maken met een verkoper. Deze verkoper kan aardig wat nadelen hebben. Dit zijn o.a. de volgende eigenschappen

  1. Vervelend

Sommige verkopers zijn gewoon ronduit vervelend. Ze maken rare opmerkingen, zijn niet vriendelijk, stinken uit hun mond of stinken naar zweet. Als deze persoon dan vervolgens veel te dicht bij u in de buurt komt staan lopen de rillingen over je lijf. Dit probleem heb je allemaal niet als je online een droger besteld.

  1. Kennis wel correct?

Je staat in een winkel en de verkoper verteld vol overtuiging dat wasdroger X een echte topper is. Dit kan best kloppen, maar het kan ook niet kloppen. Hoe je nu precies weet of zijn kennis correct is is lastig. Het is niet mogelijk om even naar de volgende witgoedwinkel te gaan. Deze zitten namelijk vaak niet langs elkaar.

  1. Probeert hij je voor te liegen

Ten slotte kan de verkoper ook nog bezig zijn om je een specifieke droogtrommel te verkopen omdat daar de meeste marge op zit. Misschien overtuigd hij je wel om een wasdroger te kopen die veel te groot is voor je gezin. Dit zijn allemaal dingen die je nergens kan controleren op het moment dat je in de winkel staat.

Sloot 2: Prijsverschil in winkels

Er kan een flink verschil zitten tussen winkel A en winkel B. Hiermee kan je jezelf flink in de vingers snijden. Er zijn namelijk winkels waar je van te voren weet dat je te veel geld zal moeten gaan betalen. Deze merken zijn Witgoedspecialist, Maxwell, vaak expert.

Om deze sloot te voorkomen kan je het beste de wasdroger online op zoeken. Online winkels hebben vaak de beste prijzen. De service van online webshops zoals Wehkamp, Bol.com en Cool Blue is ook dik in orde. Het is daarom tegenwoordig totaal normaal om je droger online te kopen bij een webshop.

Sloot 3: Slechte wasdroger kopen

De derde sloot waar mensen in kunnen vallen is het kopen van een slechte wasdroger. Er zijn veel verschillende merken en type wasdrogers. Niet elke droger is even goed. Het is daarom slim om een wasdroger te kiezen die goed presteert.

Om erachter te komen welke wasdrogers goed presteren kan je websites kijken op sites waar ze de beste wasdroger uitzoeken. Hier krijg je een goede indicatie welke drogers goed functioneren en welke totaal niet. Ook kun je wasdrogers beoordelen op individuele eisen zoals de hoeveelheid lawaai of energiezuinigheid.

Sloot 4: Merkje kopen

Een probleem wat nog regelmatig voor komt is dat mensen persé een Miele wasdroger willen. Dit komt doordat ze denken dat deze wasmachines super lang mee gaan en ver uit het beste zijn. Dit was vroeger zeker het gevoel. Tegenwoordig is dit echter niet meer het geval. Andere fabrikanten zoals Bosch, Siemens en Samsung maken erg goede kwaliteit apparatuur. De prijs van deze wasdrogers is ook nog eens vaak een stuk goedkoper dan dat van een Miele wasdroger. Ten slotte is het zelfs niet voordelig om 15+ jaar met een wasdroger te doen. De techniek in je wasdroger is dan namelijk al zo veroudert dat hij niet meer zuinig is en je j

Multi inzetbare tuinkachel

BonFeu Large tuinkachel is multi-inzetbaarbonfeu

Na het barbecueën op een zomerse avond willen steeds meer mensen langer buiten blijven zitten met hun gezelschap. Een tuinkachel is dan een eenvoudige manier om warm buiten te kunnen zitten. De BonFeu Large van Outtrade is hier het ideale voorbeeld van en is zowel een barbecue als tuinkachel in één. Het ideale ingrediënt voor een lange zomeravond buiten.

Functioneel design

De BonFeu Large beschikt over een erg functioneel design. Hierdoor worden beide functies op hun beste manier benut. De BonFeu Large is gemaakt van staal en wordt geleverd in de kleur zwart. De hoogte van de tuinkachel is 148 centimeter, de diameter van de haard is circa 40 centimeter. De pijp die bovenop de kachel zit heeft een diameter van 20 centimeter. Outtrade heeft bij de productie van de BonFeu Large gekozen voor een hittebestendige lak. De tuinkachel blijft er dan ook lange tijd zeer mooi uit zien. Zo is de kachel niet alleen functioneel voor de warmte die deze uitstraalt, maar geeft het de tuin ook een extra karakter.

Barbecueën

Bij de BonFeu Large wordt standaard ook een grill rooster meegeleverd. De tuinkachel beschikt dan ook over een ideale barbecue functie. Outtrade heeft hiermee een van de weinige tuinkachels in het assortiment van Tuinkachelgigant die beschikken over deze eigenschap. Om het barbecueën zo aangenaam mogelijk te maken is de tuinkachel dan ook in hoogte verstelbaar. Zo kun je er tijdens de barbecue voor kiezen om de kachel iets hoger te zetten zodat je beter bij het grill rooster kan. Vanwege de hitte is het heel goed mogelijk om ook in de winter lekker te barbecueën.

Groot warmtebereik

Door het ronde design van de BonFeu Large is het warmtebereik erg ruim. Daarnaast is het ook eenvoudiger om met een groot gezelschap rond de tuinkachel te zitten. Hierdoor voelt iedereen de warmte. Daarnaast is het ontwerp van de tuinkachel strak te noemen en zitten er niet al te veel details aan. Dit maakt dat de BonFeu Large binnen vrijwel iedere tuin past.

Hulp nodig bij het verhuizen of ontruimen van een woning?

 

Bent u van plan om op korte termijn te verhuizen naar een nieuwe woning? Wellicht raakt u al gestrest van het idee, dat u uw gehele inboedel in moet pakken en moet verplaatsen naar uw nieuwe huis. Er mogen vanzelfsprekend geen dingen vergeten worden, niks mag kapot gaan en u wilt het enigszins geordend laten verlopen om spullen straks makkelijker terug te kunnen vinden. Om u hierbij te helpen, kunt u de hulp van een verhuisbedrijf inschakelen.

 

Bij een verhuizing komt vaak namelijk meer kijken dan u vooraf verwacht! Denk alleen al aan het papierwerk voor de koop van uw nieuwe woning en de verkoop van uw huidige woning, het klussen in de nieuwe woning, enzovoorts. In deze situaties kan het daarom fijn zijn, als de gehele zorg voor de verhuizing van uw inboedel uit handen kan worden genomen door een betrouwbare partner voor het verhuizen van uw spullen.

 

Ontruimingen van woningen

 

Naast het verhuizen van een particuliere inboedel, houden de meeste verhuisbedrijven zich eveneens bezig met ontruimingen. Zeker voor woningeigenaren die (een deel van) hun woning verhuren aan anderen, kan een ontruiming soms noodzakelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een huurder die de lasten voor de woning niet meer kan of wil betalen, een huurder die uw woning vernield heeft, enzovoorts. Er zijn vanzelfsprekend nog tal van andere redenen te bedenken, waarbij de hulp van een verhuisbedrijf wenselijk is. Bent u een verhuurder, die hulp wenst voor het ontruimen van een woning in Nijmegen? Wij spraken met een ontruimingsbedrijf, over de aspecten die hierbij komen kijken.

 

Voor een ontruiming kunt u eerst een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Wanneer de offerte aansluit bij uw verwachtingen en wensen, kan een ontruimingsdienst beginnen met het ontruimen van de woning. Hierbij worden niet alleen de spullen van de huurder weggehaald, ook kan een muur gestript worden, kunnen vloeren verwijderd worden, enzovoorts. Zo krijgt u de woning in z’n oorspronkelijke staat terug en hoeft u zich hier zelf niet mee bezig te houden nadat de woning leeggehaald is. Bent u benieuwd wat een verhuisbedrijf voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij een bedrijf in uw omgeving.

 

Design gadgets in mijn huiskamer

Ik kwam thuis van het werken het was een lange dag geweest maar het werk moest voor de volgende dag af zijn. Nu heb ik het geluk dat ik ook thuis kan werken, maar had er eerlijk gezegd nu niet veel zin in. Toen ik klaar was met het avondeten met mijn gezin ging ik maar meteen aan de slag zodat ik hopelijk op tijd klaar was zodat ik ook nog iets aan mijn avond had. Ik liep naar ons studeerkamertje en begon te werken, en na een tijdje had ik er gewoon weer zin in, want waar ik op het werk tegen de lamp aanliep ging thuis op mijn eigen computer goed. Ik heb namelijk een IMAC APPLE en op het werk hebben we nog een oude computer maar deze worden ook zeer binnenkort vervangen door de IMAC APPLE.

Ik heb zo’n goede ervaring met de IMAC dat ik deze computer heb aanbevolen bij mijn chef, en deze heeft het weer aangekaart bij zijn baas. En deze heeft het goedgekeurd tot mijn grote vreugde. De oude computers op het werk zijn voortaan traag tot onze grote ergernis. Er gaat een hoop tijd aan verloren. En bij de nieuwe computer is straks weer alles up to date. Je kan weer fijn door werken zonder dat de computer mankementen vertoond. Had mijn chef toch moeten overtuigen om nieuwe computers aan te schaven. Maar er zijn zoveel voordelen ze zijn sowieso al een stuk energiezuiniger. Op standby stand verbruikt de IMAC computer veel minder stroom. Het is ook een milieuvriendelijke computer, dit is voor ons ook wel een punt aangezien wij een recycle bedrijf zijn. En in de IMAC APPLE zitten gerecycled plastic in, in de zin van een gedeeltelijke luidspreker. De IMAC neemt weinig plaats in beslag. Wij gaan naar een kleinere kamer toe, dat is dus dan ook meteen een pluspunt. Voor de rest is het een hele fijne computer om mee aan de slag te gaan. De collega’s van mijn gaan er een hele boel plezier aan beleven, en dat zeg ik niet alleen een andere collega heeft thuis ook een IMAC staan en is er ook helemaal weg van. Dan hoef ik niet meer zoveel werk mee naar huis te nemen, maar kan ik dat gewoon op kantoor afronden zonder problemen te hebben met de computer.

Een nieuw muziekinstallatie kopen

Het kiezen van een draadloze muziekinstallatie kan heel lastig zijn omdat de keuze heel groot is. Dat is fijn maar kan ook heel lastig zijn. Je kan het beste bij een winkel informatie vragen en je zelf goed laten inlichten. Daarnaast kun je je zelf ook oriënteren op het internet. Dat zou ik je ook aanraden omdat je veel verschillende adviezen krijgt. Dat heb ik namelijk ook gedaan en het heeft mij geholpen. Het begint eigenlijk bij wil ik wifi of bluetooth verbinding. Daar zit al een groot verschil in namelijk wifi is voornamelijk bedoelt dat het voor thuis is bedoelt. Je kunt het wel overal neerzetten waar je wilt in huis. Het bereik van deze draadloze muziekinstallatie is veel groter dan bij bluetooth.

En bluetooth speakers kun je heel gemakkelijk overal mee naar toe nemen, het strand een pleintje bij jou in de buurt, of je slaapkamer noem het maar op. Het voordeel is dat deze draadloze muziekinstallatie heeft is dat het op een accu werkt. Een ander voordeel is dat je je huidige stereo installatie en bekabelde speakers kunt aansluiten op sommige wifi draadloze muziekinstallatie. Dit kan je dus niet op een bluetooth muziekinstallatie aansluiten. Dit moet je voor jezelf dus beslissen wat je daar mee aan wilt. Ik wilde absoluut niet mijn stereo en cd speler niet meer kunnen gebruiken. Ik heb de keuze dus gemaakt voor een wifi muziekinstallatie Er komt fantastische muziek uit. Het is heel goed te bedienen met een app op je tablet of met je smartphone, net wat je wilt. Heb je je telefoon bij de hand dan kan je via een app jou muziek bepalen. Of ben je met je tablet aan spelen en je vind het liedje dat op staat niet veel aan vindt dan zet je gewoon een ander plaatje op.

Hoe financier ik mijn vastgoed projecten?

Het opbouwen van een vastgoed imperium is zeer lastig. Dit komt doordat de prijzen van vastgoed projecten zeer duur zijn en natuurlijk maar weinig mensen zich dit kunnen veroorloven. Het verstandigste is natuurlijk om eerst een aantal jaren hard te werken om een aardig zakcentje te verdienen. Wanneer dit op een dermate hoog niveau is, zou u ervoor kunnen kiezen om dit te investeren. Wanneer u toch de vastgoedhandel in wil, is het verstandig om allereerst de nodige informatie in te winnen zodat u een duidelijk beeld heeft.

Eigen vermogen

Het makkelijkste om vastgoed projecten op zetten is om gebruik te maken van eigen vermogen. Dit heeft u in de loop der jaren op kunnen bouwen door hard te werken en een deel van uw verdiende geld opzij te zetten. Er zit aan deze manier van investeren wel een nadeel, want bij het verliezen of klappen van het project bent u als uw persoonlijke geld kwijt. In het ergste geval worden zelfs uw persoonlijke bezittingen in beslag genomen, om de achterstanden te kunnen financieren. Denk hier dus goed over na, of u dit allemaal wel ziet zitten want bij foutief handelen kan het nadelig voor u uitpakken.

Lenen

Tegenwoordig zijn er tal van zogenaamde ‘onroerendgoed financiers’ die uw totaal plaatje bekijken en op basis van gesprekken en eigen inzicht wel of niet een lening aan u verstrekken. Wanneer zij zien dat u een duidelijk beeld voor ogen heeft en de projecten ook winstgevend kan maken binnen een bepaald tijdsbestek, zouden zij geïnteresseerd zijn in het financieren hiervan. Hier wordt dus een eerlijke persoonlijke lening bij opgesteld. De factoren die de instelling zal bekijken zijn; de huurstroom, het type vastgoed, expiratierisico’s en leegstandrisico. Wanneer u project voldoet aan deze criteria zal de bank eerder geneigd zijn om de deal door te zetten en u het gewenste bedrag te verschaffen.

Is investeren in bedrijfspanden verstandig?

Bent u of kent u iemand met (veel) vermogen en bent u opzoek naar een beleggingsobject? Het is al jarenlang interessant om in vastgoed te investeren, echter moet u wel de juiste keuze maken voor het project waarin geïnvesteerd zal gaan worden. Vandaag de dag staan door heel Nederland en met name in de Randstad enorm veel kantoorgebouwen leeg en proberen makelaarskantoren deze leegstand te verminderen. Echter is het voor veel van deze makelaars een zeer lastige klus om de kantoorpanden verhuurt te krijgen, bedrijven zijn al jaren wat terughoudender (sinds de kredietcrisis) en tekenen niet zo snel meer een (langdurig) huurcontract. Het is daarom als investeerder zeer belangrijk om te weten waar u uw geld in investeert, wij hebben een checklist voor u opgesteld:

1) Doelgroep
Belangrijk voor de waarde bepaling is de doelgroep waaraan je de panden wilt gaan verhuren. Zijn deze vermogend? Zijn het start-ups? Etc. Daarbij dien je al meteen na te denken over het verdienmodel wat je wilt gaan hanteren, het is onmogelijk om een hoge huurprijs te hanteren als de doelgroep start-ups zijn.

2) Voorzieningen en kwaliteit van het pand
Hoe is het pand de afgelopen jaren onderhouden? Zowel van binnen als van buiten. Wat zijn daarnaast de voorzieningen binnen het pand? Zijn er keukens aanwezig per verdieping of per afdeling en is dit noodzakelijk?
Verder is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe het pand is opgebouwd qua (geluids)isolatie, is het pand geschikt voor start-ups waar veel bedrijven samen komen en er dus relatief veel geluid geproduceerd gaat worden t.o.v. dat er één bedrijf in komt dat het hele pand huurt, het is dan ook minder erg als er meer geluid te horen is dan dat je dat van andere bedrijven hoort.

3) Ligging
Hoe is de ligging? Is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer? Zijn er mogelijkheden tot gratis parkeren en/of de bereikbaarheid en aansluiting op grote (snel)wegen.

Al deze bovenstaande factoren spelen een rol in de waarde van het pand, hou hier dus absoluut rekening mee en vergaar veel informatie over het pand. Het gaat namelijk om grote geldbedragen!

Deuren afhangen

Heb je een nieuwe vloer gelegd of is door slijtage
je deur10559316953_6b29d7c5bd aan het verzakken? Dan is het misschien nodig om je deur te laten afhangen. Bij dit proces wordt ervoor gezorgd dat de deur perfect in het kozijn past, waarbij de onderkant naadloos aansluit bij de vloer en de bovenkant bij het plafond. Natuurlijk wil je niet dat je deur uiteindelijk de vloer raakt of niet goed sluit. Een deur laten afhangen is dan ook een zeer secuur klusje, waarbij een zekere handigheid een vereiste is. Hoewel het mogelijk is om zelf een deur te laten afhangen, is het daarom vaak aan te raden om hiervoor de hulp van een vakman met specialistische kennis in te schakelen. Brusselslotenmaker.be beschikt over de nodige vakkundigheid en expertise om ervoor te zorgen dat je deur weer perfect in het kozijn past.

Verschillende manieren om je deur te laten afhangen

Een deur laten afhangen kan op twee manieren, voor beide manieren geldt echter dat de werkzaamheden zeer nauw dienen te worden uitgevoerd. Zo kun je kiezen tussen een stompe of een opdek deur. Bij eerstgenoemde zal de deur volledig in het kozijn vallen, waarbij er schanieren worden gebruikt. Met betrekking tot een opdek deur zal de deur zelf niet volledig in het kozijn vallen, maar zal de deur ook voor een gedeelte op het kozijn vallen. Daarnaast worden in plaats van scharnieren doorgaans paumelles gebruikt. Bij dit type scharnier zitten er aan de ene kant pinnen die vallen in de gaten die in de andere kant zitten. Verder is het verstandig van te voren goed na te denken over de draarichting van de deur. Dit kun je bijvoorbeeld laten afhangen van de inrichting van je huis. Al met al is een deur laten afhangen een klus waarbij er verschillende beslissingen moeten worden genomen, die vaak per situatie erg kunnen verschillen. Laat je daarom goed informeren en win eventueel advies in van onze vakman. Deze zal je op een adequate manier help bij deze klus.

Precisiewerk

De slotenmaker is snel beschikbaar en biedt voordelige hulp bij het laten afhangen van een deur. Zo weet je zeker dat dit precisiewerk in professionele handen is. Je deur zal zodoende weer perfect in het kozijn passen, en daarmee naadloos aansluiten op de vloer. Op deze manier kun je nog jaren verder met je deur, zonder dat je er nog naar hoeft om te kijken. Voor meer informatie of het aanvragen van hulp kun je contact opnemen.